Info

by admin, 05/12/11

Welkom in de Thai House Workshop

Voeding is zo een essentieel deel van ons dagelijks leven dat het delen van recepten met onbekenden vaak kan leiden tot goede vriendschappen. Thai House gelooft hier zo sterk in dat we graag onze recepten willen delen als een teken van goede wil. Hopelijk dragen we zo ook bij aan een gezonde levensstijl en brengt dit een goede vriendschap teweeg.

De recepten worden stap voor stap uitgelegd zodat het voor iedereen, zelfs beginners, mogelijk is om heerlijke Thaise schotels te bereiden. De recepten zijn authentiek Thais zoals ze bereid worden in de Thai House en ook in de huiselijke keuken van Thaise families.

Voor vele jaren heeft de Thai House verbeteringen aangebracht aan haar gerechten zodat de authenticiteit behouden blijft en de essentie van Thai stijl verbeterd.
Het voedsel dat gepresenteerd wordt tijdens de workshop is zorgvuldig geselecteerd door Mr. Sombat Tongboonwrowd van de Thai House Workshop. Ook is er voor gezorgd dat de recepten duidelijk mogelijk zijn zodat iedereen ze kan begrijpen.

Contacteer ons om uw workshop met Mr. Sombat Tongboonrowd te reserveren. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina met praktische informatie.

De Thai workshop biedt de mogelijkheid om zelf de wereld van de Thaise keuken in te stappen. De workshops zijn voorzien op elke vrijdag, zaterdag en zondag avond van 16:00-20:30 voor de prijs van ongeveer 30 euro. Dit is afhankelijk van de gekozen gerechten. De gerechten en de recepten hiervan kan u vinden op onze website. U kan uw plaats reserveren via e-mail, zo kan u ook zelf met de kok de gerechten kiezen.

We zijn niet alleen een workshop...

Thai House is ook een restaurant, een snack bar, een shop, en een massagesalon . Bekijk hun websites en zie wat ze te bieden hebben!

 

About the Workshop

Come and learn how to cook delicious Thai food with Mr Sombat Tongboonrowd. All fresh Thai ingredients used for the workshop come directly from our own Thai supermarket next door.